11 Şubat 2018

KÜLTÜR MERKEZİNDE KARİKATÜR SERGİSİ


KÜLTÜR MERKEZİNDE KARİKATÜR SERGİSİ
İki yıl önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte temeli atılan Kubilay Kültür Merkezi Menemen’de açıldı. Kalabalık davetliler önünde yapılan açılışta konuşan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; “İlçelerine böyle bir mekan kazandırdıkları için mutlu olduğunu” söyledi.
Törene katılan Mustafa Fehmi Kubilay'ın torunu Kemal Kubilay da, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e dedesinin ismini böyle bir merkezde yaşattıkları için teşekkür etti.

Açılışta sergiler
İzmir çizer Mustafa Yıldız, açılışta karikatür sergisi ile yer aldı. Kitaplarını imzalayıp hediye etti. Ayrıca Resim ve fotoğraf sergile de açıldı.

Kubilay Kültür Merkezi'nde neler var
Kubilay Kültür Merkezi'nde 30 araçlık otopark, zemin katta bowling salonu ve kafeterya bulunuyor. İkinci ve üçüncü katlarda, öğrencilerin ücretsiz yararlanacağı 17 derslikli dershane, dördüncü katta, tüm spor aletlerinin bulunduğu spor salonu, beşinci katta 100 kişilik konferans salonu ile tüm sanatsal faaliyetlerin sergilenebileceği sergi salonu bulunuyor. Kubilay Kültür Merkezi'nin son katında ise 445 kişilik balkonlu konferans salonu yer alıyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder