28 Mayıs 2019

SEZONUN SON SERGİSİ YARIM KARDEŞLERDEN


Karikatür Atölyesi sezonun son sergisi olan 14’üncü sergisinde Ege ve Merve Yarım kardeşleri ağırlıyor. Çok genç yaşta olan Yarım kardeşler başarılarıyla adlarından söz ettiriyor. Sergi 31 Mayıs Cuma günü saat:18:30’da açılıyor.

İLKOKULDA BAŞLAYAN SEVDA

Kardeşlerden Ege Yarım ilkokul yıllarında başlayan karikatür çalışmalarını günümüzde çeşitlendirerek devam ediyor. Nezih Danyal ile yıllar önce tanışan ve bu işi yapmayı kafasına koyan Ege gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Çocukluk yıllarında birincilik ödülü ve kişisel sergisi bulunan Ege o dönemlerden olumlu ışığını belli etmiştir. Halen Başkent Üniversitesi’nde eğitimini sürdürmektedir.

UZAK BİR KITADA SÜREN SANAT HAYATI

Kardeşlerden Merve ise Bilkent Üniversitesi’nde göstermiş olduğu başarıyı şimdi de doğduğu Ankara’ya çok uzak bir ülkede Avustralya’da sürdürüyor. Tasarım ve illüstrasyon alanında adından söz ettiren Merve kısa sürede aldığı önemli ödüllerle dikkatleri üzerine çekmiştir. Hayallerine sıkı sıkı sarılan sanatçı Avustralya’da hem eğitimini ilerletiyor hem de ajanslar için üretimlerde bulunuyor.

31 Mayıs saat: 18:30’da açılacak olan sezonun son sergisine tüm sanatseverler davetlidir. 

Adres: Konur 1 Sk. Pınar Apt. 19/6 Kızılay/ANKARA
Telefon: 0 535 625 10 22



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder