31 Ekim 2018

Hardalist “Layout Çizimleri” Paylaşımı Çağrısı




Hardalist, sihirli araçları ile eğlenceli gönderiler yaratmanıza ve bunları diğer platformlarda paylaşmanıza izin veren "sosyal bıdı-bıdı"dır.

Web adresi hardalist.com olan uygulamayı insanlar App Store ve Google Play'den ücretsiz indirebilir ve ücretsiz olarak kullanabilir.
Kullanıcılar Hardalist Layoutlarından (kullanıcılar için özel olarak hazırlanmış çizgi-eserler) birini seçip, balonlar ve çıkartmalar ekleyerek ya da çizim aracını kullanarak, yeni karikatürler ve çizgi öyküler oluşturabilir.
Çiziminizin başkalarına ne ifade edebileceğini görün!
Siz değerli çizerleri Hardalist uygulaması için Layout çizmeye ve okuyucularınız ile birlikte ürünlerinizi sonsuz kere yeniden üretmeye davet ediyoruz.  İsterseniz Layouts'unuzu (Sanat Eserleri) tüm dünyadaki insanlarla paylaşabilirsiniz! Sanat becerilerinizle herkese ilham verin, böylece okuyucularınız; çizimlerinize konuşma balonları, çıkartmalar ve komik içerikler ekleyerek sizi şaşırtabilsin.
Layout Gönderim Koşulları
-          Çizim tekniği serbesttir.
Yayınlamak istediğiniz Layoutlar
·         Kare olmalı,
·         Konuşma, düşünce vb balon içermemeli,
·         Herhangi bir metin içermemeli,
·         326 dpi çözünürlükte ve 2000 x 2000 piksel olmalıdır.
Layout çizimlerinizi uygulama içinden yada https://artist.hardalist.com/get-published adresinden gönderebilirsiniz.
Bizler insanların kendilerini daha iyi ve daha eğlenceli bir şekilde ifade etmelerine yardımcı olmak istiyoruz. Eğer bir sanatçıysanız ve insanlara bizim yaptığımız gibi yardım etmek istiyorsanız, sizi aramıza bekliyoruz!

Saygılarımızla
Hardalist Ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder