23 Mayıs 2008

5 Ünlü Karikatürcüden Klasik Müzik Yorumu!

Latif Demirci
Hasan Kaçan

Piyale Madra

İrfan Sayar

Ergün Gündüz

5 Ünlü Karikatürcüden Klasik Müzik Yorumu!

Uluslararası İstanbul Müzik Festivali’nin ana sponsoru Borusan, festivale ve klasik müziğe geniş kitlelerin dikkatini çekmek amacıyla farklı bir kampanyaya imza attı.

“Müzik Borusan’la Güzel” kampanyasında buluşan Türkiye’nin en sevilen beş karikatüristi; Ergün Gündüz, İrfan Sayar, Piyale Madra, Hasan Kaçan ve Latif Demirci çizgileriyle klasik müzik- hayat ilişkisini yorumladılar.

23 Mayıs 2008, İstanbul; Uluslararası İstanbul Müzik Festivali’nin 10 yıllığına ana sponsoru olan Borusan, klasik müziği geniş kitlelere benimsetmek ve festivale dikkat çekmek amacıyla farklı bir kampanya hazırladı.

‘Müzik Borusan’la Güzel’ kampanyası için karikatür dünyasının efsane isimleri Ergün Gündüz, İrfan Sayar, Piyale Madra, Hasan Kaçan ve Latif Demirci ilk kez bir araya geldi. Ünlü çizerler, klasik müzik ve hayat ilişkisini kendilerine özgü çizgileriyle yorumladılar.

Festival’in ana sponsorluğunun 3. yılında olan Borusan Holding tarafından düzenlenen “Müzik Borusan’la Güzel” kampanyası, Holding yönetim binası Perili Köşk’te düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı. Toplantıya Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın yanı sıra, kampanyada yer alan karikatüristler de katıldı.

‘Kalplere dokunmak istedik’
Karikatüristlerin çalışmalarıyla, Borusan’ın sosyal sorumluluk yaklaşımını taçlandırdıklarını belirten Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık şunları söyledi:
“Borusan olarak on yıl için Uluslararası İstanbul Müzik Festivali’nin ana sponsorluğunu üstlendik. 3 yıldır büyük bir mutluluk ve gurur ile bu görevimizi sürdürüyoruz. Klasik müziğin toplumumuzun en geniş kesimlerince benimsenmesi ve sevilmesi doğrultusunda gayret sarf ediyoruz.

Kaynak:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder