17 Eylül 2008

Star Gazetesi'nin Necdet Şen'in Ayrılışı İle İlgili Açıklaması!


Şen açıkladı, Ahmet Hakan'ın komplo teorileri tutmadı!

Ahmet Hakan, muhalifin sesi Star'da kesildi dedi, Şen'den yanıt geçikmedi. İşte Şen ve Star'ın "ayrılık" açıklamaları;

Hürriyet'ten Ahmet Hakan, Şen'in Erdoğan'a muhalefet ettiği gerekçesiyle Star'daki yazılarının durdurulduğunu yazmıştı. Bu tür iddialar üzerine Star Gazetesi Kurumsal İletişim Müdürlüğü'nden Temmuz 2008'den bu yana Star Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Necdet Şen'in ayrılığı ile ilgili olarak bir açıklama yapıldı.
İşte o açıklama...

İki ayı aşkın süredir Star gazetesindeki köşesinde okurlarıyla buluşan Necdet Şen, yazılarına son verdi. Haber sitelerine konu olan ve bazı yazarların köşelerinde değindiği “ayrılık haberi”, maalesef çarpıtılmış ve yanlış yorumlara neden olmuştur.

Hükümete muhalif ve Başbakan’ın üslubunu eleştiren yazılarından ötürü gazete yönetimi tarafından işine son verildiği iddiaları, gerçeği yansıtmadığı gibi hem gazetemize hem de Sayın Necdet Şen’e yapılmış büyük bir haksızlıktır.

Necdet Şen, bugün bir internet sitesinde okur yorumlarına kendi imzasıyla verdiği yanıtta da belirttiği gibi, köşesi ve yazıları hakkında “Star’dan çıkartılmadım, kendim ayrıldım” cevabını vermiştir.

Köşesine ve yazılarına hiçbir şekilde müdahil olunmadığı gibi, yazılarına yazmaya devam etmesi halinde köşesinin devam edeceği Sayın Necdet Şen’e bizzat iletilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.


STAR GAZETESİ KURUMSAL İLETİŞİM

Kaynak:
Gazeteciler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder