19 Şubat 2012

FENAMİZAH İlk Sayısı Çıktı!

FENAMİZAH İLK SAYISI ÇIKTI!
Uluslararası mizah sitesi FENAMİZAH'ın, aynı isimli e-dergisinin ilk sayısı siteden yayımlanmaya başlandı.
Türkiye'den ve dünyadan tanınmış karikatürcülerin yanısıra genç çizerlerin çalışmalarının da bulunduğu dergide, ülke gündemini yansıtan karikatürler, çizgi-romanlar, bant karikatürler, mizah yazıları ve öyküsü, yarışmalar-duyurular yer alıyor. Derginin her sayısında ayrıca bir konuk şair "ŞAİRHANE" köşesi olacak. İlk sayının konuk şairi, İhsan Topçu imzası taşıyor.
Günümüz mizah dergilerinden farklı bir anlayışla ve tasarımla yayım hayatına başlayan FENAMİZAH'ın yayın yönetmenliğini Karikatürcüler Derneği genel sekreteri, karikatürcü ve grafik tasarımcı Aziz Yavuzdoğan yapıyor.
İnternet üzerinden ücretsiz-çevrimiçi okunabilecek olan FENAMİZAH e-dergi, aylık olarak yayımlanacak ve dileyen derginin pdf dosyasını indirerek, dijital baskı yaptırıp arşivleme olanağına da sahip olacak.
FENAMİZAH'ın ilk sayısına imzasıyla katkıda bulunan çizerler:
İHTİYARLAR: AZİZ YAVUZDOĞAN, YURDAGÜN GÖKER, ERDOĞAN BAŞOL, RAŞİT YAKALI, OSMAN YAVUZ İNAL, EKREM BORAZAN, ŞEVKET YALAZ, İBRAHİM TAPA, CEM KOÇ, MUSTAFA YILDIZ, SEVDAKÂR ÇELİK, AKDAĞ SAYDUT, ERHAN TIĞLI, ERGÜL AKTAŞ.
GENÇLER: EMRAH ARIKAN, HÜSEYİN YAZGAÇ, LEVENT DAĞAŞAN, KEZİBAN ÖZKOL, İBRAHİM KALKAN, ÇAĞLA GAYRETLİ, HAKKI TUNCAY, ÖZKAN YASUN, AHMET TANJU MUŞUL.
DOSTLAR: JULI SANCHIS AGUADO, WESAM KHALİL, SZCZEPAN SADURSKİ, HULE HANUSİC, RAHİM BAGGAL ASGARİ, PAWEL KUCZYNSKI, ALİ DİVANDARİ, ALEXANDER DUBOVSKY, YOUNG SIK OH, LI YIANGCHUAN.
KONUK ŞAİR: İHSAN TOPÇU

FENAMİZAH e-dergi'yi aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:
http://www.fenamizah.com/e-magazine.html

Aziz Yavuzdoğan
www.fenamizah.com/
fenamizah@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder