02 Nisan 2008

"Sakaryamızın Güzellikleri ve Sorunları" Konulu Karikatür Yarışması

Adapazarı Merkez Belediyesi tarafından "Sakaryamızın Güzellikleri ve Sorunları" adlı karikatür yarışması düzenlendi.
10-14 yaş ve yetişkinler olmak üzere iki katagoriden oluşacak yarışmada, karikatüristlerden oluşan juri üyelerince değerlendirme yapılacak.Adapazarı Merkez Belediyesi tarafından "Sakaryamızın Güzellikleri ve Sorunları" adlı karikatür yarışması düzenlendi.
10-14 yaş ve yetişkinler olmak üzere iki katagoriden oluşacak yarışmada, karikatüristlerden oluşan juri üyelerince değerlendirme yapılacak.

Yetişkinlerde
1.'ye bin,
2.'ye 750,
3.'ye ise 500 YTL ödül verilecek.

10-14 yaş grubunda ise
1.'ye 750,
2.'ye 500 ve
3.'ye 300 YTL para ödülü verilecek.

Yarışmaya son katılım tarihi ise 10 Nisan 2008 olarak açıklandı.
Eserler, Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğü'ne teslim edilebilecek.Adapazarı Merkez Belediye Başkanı Süleyman Dişli, ortaya çıkan eserlerle hizmet kalitesini yükseltmeye çalışacaklarını söyledi.

Dişli, hizmetlerde halkın görüş ve düşüncelerinin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu tür yarışmalar ve kültürel faaliyetler hizmetlerimize yön veriyor." dedi.

Geçen sene küresel ısınmaya dikkat çetmek için uluslararası düzenledikleri 'Küresel Isınma ve Çevre" adlı karikatür yarışmasına 5 kıtadan 607 çizerin bin 78 eserle katıldığını kaydeden Dişli, bu kez de Sakarya'nın güzellikleri ve sorunlarının çizgiyle anlatılacağı bir yarışmayı tertip ettiklerini ifade etti.

Alıntı:
Kanal 54

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder