18 Şubat 2009

Ankara'da Karikatür Kursu!


Karikatür Kursları Başlıyor.

Nihayet Ankara bir eksiğini daha gideriyor.

Sonmez Zorlu - Ankara
Başkent olarak her ne kadar İstanbul'la rekabet edemese de güzel başkentimiz İstanbul'un peşini bırakmaya da niyetli görünmüyor. Cafcaf Çizerlerinden Egemen Güvenışık'ın hocalığında faaliyete geçecek kursla Ankara kültürel bir eksikliğini daha telafi etmiş olacak. Deneyimli karikatürist Egemen Güvenışık Ankaralı karitürist adayları için bir kurs açıyor. Mizah Derneği, Cafcaf dergisi ve Gönüllü Eğitimciler Derneği işbirliği ile başlatılacak kursun hazırlıkları tamamlanmış, kayıtlar yapılıyor ve kurs 22 Şubat Pazar günü başlıyor.

TÜGED'de (Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği) yapılacak olan dersler saat 14.00'te başlayacak olup bilgi almak isteyenler aşağıdaki telefon numaralarını arayabilirler.

On yıl öncesine kadar Leman dergisinde çizen Egemen Güvenışık, İslam medeniyetinin zenginliği ile tanışınca mizah dergilerindeki konumunu sorgulayıp dergilerin dünyasından uzaklaşmayı tercih etmişti.

Cafcaf Mizah Dergisinin çıkışıyla büyük bir heyecanla İstanbul'a Cafcaf ekibi ile görüşmeye, tanışmaya giden çizerimiz Egemen Güvenışık Cafcaf ekibinin Ankara'daki üç önemli isminden biri.
Diğer isimler Bülent Akyürek ve Müzeyyen Yılmaz.
Geçtiğimiz günlerde Kurtuba Cafe'de Cafcaf temsilcileriyle bir araya gelen Cafcaf yazar ve çizerlerinin Ankara'da güzel işlerinin devam etmesi bekleniyor.

Kursun öğretici ve eğlendirici niteliği yanında Recep İvediklerle aşağıya çekilmeye çalışılan mizah anlayışımızı yükselteceğine ve bir nebze de olsa mizahı küfürlerden ve bel altından vuran esprilerden arındıracağına şüphe yok gibi görünüyor.

Kurs Başlangıç Tarihi:
22 Şubat 2009 Pazar saat 14.00

Yer:
TÜGED
Adem Yavuz Sokak
No:5/12
Kızılay/ Ankara

Telefonlar:
0312 425 89 02
0312 425 62 64
0536 849 89 81

Sönmez Zorlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder