03 Mart 2009

Cafcaf Mizah Dergisi'nin 21. Sayısı Çıktı!

-Büyük Boyutta Görmek İçin Resimin Üzerine Tıklayınız-

Cafcaf medya dolmuşuna karşı uyarıyor!
Cafcaf'ın Mart sayısı çıktı!

Türkiye'nin tek aylık mizah dergisi CAFCAF 21. sayısıyla bayilerdeki yerini aldı. Türkiye’nin her yerindeki satışıyla yüksek bir tirajı yakalayan dergi son sayısında espri kalitesini de iyice arttırmış durumda.

Güçlü yazarlara Murat Menteş de katıldı!
Bülent Akyürek, İbrahim Demirci, Ömer Faruk Dönmez, Suavi Kemal Yazgıç, Salih Kılınç, Betül Zarifoğlu gibi ünlü yazarları bünyesinde bulunduran CAFCAF, Mart sayısıyla birlikte Murat Menteş’i de kadrosuna dâhil etti.

Özgün çizerler!
CAFCAF bu kaliteli yazarlarla birlikte özgün çizerlere de sahip. Yusuf Kot, Faruk Günindi, Niyazi Çol, Volkan Akmeşe, Yasir Buğra Eryılmaz, Yavuz Girgin, Serhat Albamya, Yüksel Bayram, Mustafa Yavuz bunlardan bazıları. Kendilerine özgü hikâye ve dilleriyle CAFCAF çizerleri piyasadaki dergilerin taklitçisi olmayacaklarını iyiden iyiye bize hissettiriyorlar.

CAFCAF’ın en belirgin özelliği tüm dergilerin birbirine benzediği mizah piyasasında başka hiçbir yerde okuyamayacağımız öykü ve esprileri barındırması.

Özeleştiri de yapıyor!
CAFCAF piyasadaki diğer dergilere kıyasla olaylara daha geniş bir yelpazeden bakıyor. Hani “kendisiyle dalga geçebilmek büyük bir erdemdir” denir ya CAFCAF da İslami camiadaki bazı tuhaflıkları eleştirebilmesi açısından takdire değer.

Çetelere de muhalif, iktidara da!
CAFCAF'a genelde ezbere yapılan hükümete laf söylemediği eleştirisinin ayakları yere basmayan bir değerlendirme olduğu açıkça görlüyor. Kadir Topbaş, Melih Gökçek, Tunceli’ye yapılan beyaz eşya yardımları gibi konularda CAFCAF ekibinin angaje bir görüntü verdiğini söylemek mümkün değil.
Çeteler ve Ergenekon konusunda ise Cafcaf tek! Başka dergiler bu konuya giremeiyor.

Her sayıda logo altı sloganını değiştiren CAFCAF bu sayıda Gazete Haber Türk’e nazire “daha değişik” sloganıyla çıktı. Kapakta Kemal Kılıçdaroğlu’nun nasıl medya dolmuşuna bindirildiği ile kafa bulunulurken 2 ve 3. sayfa her zamanki gibi siyasi mizaha ayrılmış. Üçüncü sayfadaki GündemSu ile Yorumlu-yoruz köşesi ve 4. sayfadaki “Yeni Domates” bölümü kesinlikle okunması gereken kısımlar. Serhat Albamya’nın Bir Garip Hikayeler’i, Faruk Günindi’nin Matrakçı köşesi, Volkan Akmeşe’nin Tırcı Balaban’ı, ayrıca Kılavuz köşesi, Yasir Buğra Eryılmaz’ın Geyik bölümü, Ömer Faruk Dönmez’in müthiş karakteri Hamza’nın maceraları, Bülent Akyürek’in Gâvur İcatları Antolojisi de dikkate değer bölümler. Yine Betül Zarifoğlu ve Gülsüm Kavuncu okuyucunun müdavimi olduğu diğer yazarlar.

Hülasa etmek gerekirse CAFCAF her geçen sayısı ile daha da güzelleşiyor, her geçen gün okuyucu sayısını artırıyor. CAFCAF'a ulaşmak sizin en yakın gazete bayiine uğramanız yeterli.

Bilgi için
0212 274 80 22

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder