22 Mart 2009

İzmir'den Karikatürlü Haberler!

Cemalettin Güzeloğlu

Hüseyin Çakmak

Mehmet Kahraman

“KİTAP VE KÜTÜPHANE” KARİKATÜR SERGİSİ
Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Saat Kulesi Karikatürcüler Grubu ortaklaşa düzenledikleri “Kitap ve Kütüphane” konulu karikatür sergisi, 30 Mart- 5 Nisan tarihlerinde kutlanacak “Kütüphane Haftası”nda start alıyor. Kütüphaneciliğin 45. yılı nedeniyle yıl boyunca da birçok İlde sergilenecek olan karikatürlerden albüm yapılması da düşünülüyor. Sergiye katılan çizer kadrosu:

Abdülkadir Demirhindi, Altan Özeskici, Birol Çün, Cemal İlkbahar
Cemalettin Güzeloğlu, Eray Özbek, Erol Özdemir, Fethi Özdenk, Hande Dilek Akçam, Hüseyin Alpaslan, Hüseyin Çakmak, Irmak Ataberk, Kemal Özyurt, Lütfü Çakın, Mehmet Kahraman, Mehmet Tevlim, Mehmet Zeber, Menekşe Çam, Murteza Albayrak, Mustafa Bora, Mustafa Yıldız, Oğuz Gürel, Özhan Mercan, Sadık Öztürk, Sadık Pala, Sezer Odabaşıoğlu, Serkan Demir, Uğur Deniz Kuşgöz, Ü.Müfit Dinçay, Zafer Güven

KARİKATÜRLÜ EV ÇALIŞMALARI
Karaburun Karikatürlü Evde karikatür kurslarına devam ediliyor. Önümüzdeki günlerde sergi açmak için kolları sıvayan, minik çizerler “Deniz, Balık ve Güneş” konulu sergi için çalışmalara başladı. Karaburun şenliklerinde açılacak serginin, başta İzmir olmak üzere diğer İllere de taşınacak.



YURTTA UYANIŞ
Aylık Yurtta Uyanış Dergisi Mart ayında birçok sayfasını yine karikatüre ayırdı. Saat Kulesi mizah sayfasında Lütfü Çakın, Mustafa Yıldız, Özhan Mercan, Sabri Ergüder, Sadık Öztürk ve Sevdekar Çelik’in karikatürleri bulunuyor.

Mustafa Yıldız
saat.kulesi35@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder