22 Nisan 2009

İzmir'den Karikatürlü Haberler!


ŞARLO GELİYOR!
Politik mizah dergisi Şarlo’nun galası 16 Nisan akşamı Haydarpaşa Gar’ında gerçekleştirildi. Galaya derginin yazarları, çizerleri ve dergiyi merakla bekleyen çok sayıda okur katıldı. İlk sayısı Mayıs ayında okurlarıyla buluşacak Şarlo’nun, prova baskısı katılımcılara ücretsiz olarak dağıtılarak tanıtımı yapıldı.



KARİKATÜR ÖDÜLLERİ
İzmir Ekonomi Üniversitesi Liseler Arası 2. karikatür yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Konusu “ Küresel Isınmaya Soğuk Önlemler” olan yarışmanın ödül töreni Ekonomi Üniversitesi Konferans salonunda yapıldı. Birinciliği Cihat Kora Anadolu Lisesinden Erkan Onur aldı. İkinciliği Gaziemir Lisesinden Ozan Kulaç alırken, üçüncü Nene Hatun Kız Teknik Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesinden Ayşe Bulut aldı.

İZMİR’DE MİZAH DERGİLERİ
Saat Kulesi Karikatürcüler Grubu İzmir Kitap fuarında etkiliklerini sürdürüyor. Bunların içinde söyleşilerde var. Salı günü yapılan söyleşiye Prof. Dr. Bedri Karayağmurlar İzmir’deki kültür, sanat dergilerini anlattı. Savaş Ünlü ve Mustafa Yıldız ise mizah dergilerinin sorunlarına değindi. Geçmişten günümüze İzmir’de yayınlanmış mizah dergilerinin ele alındığı konuşmada, dinleyicilerin sorularına da yanıt verildi. Cumartesi günü gazeteci, yazar Yaşar Aksoy’un yöneteceği “Eflatun Nuri ile Birlikteyiz” söyleşisi saat 18,30- 19,30’da gerçekleşecek.

Saat Kulesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder