13 Haziran 2009

Yamanlar Şenlikleri Başladı!


YAMANLAR ŞENLİKLERİ BAŞLADI!
Bu yıl 1.si düzenlenen Yamanlar, Özgürlük- Kardeşlik- Eşitlik (ÖKE) şenlikleri, “Yamanlar’ın Çocukları Barışı Seviyor” pankartı altında yapılan yürüyüşle başladı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın katıldığı kortej, Yamanlar sokaklarını davul, zurna sesleriyle çınlatırken, çocuklar düdükleriyle eşlik etti.
Yamanlar Spor ve Kültür Kulübü tarafından organize edilen festivalin genel koordinatörü Mithat Umutoğulları, sanat yönetmenliğini ise Hamit Demir üstlenmiş.
İlk gün EFSA Grubunun Fotoğraf ve Homur çizerlerinin “Suyun Ticarileştirilmesine Karşı” karikatür sergileri açıldı. Sergi açılışını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yaparken, Homur çizerleri adına festivale yaptığı katkıdan dolayı teşekkür belgesini Mustafa Yıldız’a verdi. Daha sonra yapılan panelin konuşmacıları A.Tuncay Çorlu, Davut Tekin, Hasan Akçay oldu.
Üç gün sürecek şenlikler tiyatro, sinema gösterilerinin yanı sıra paneller, şiir dinletileri, atölye çalışmaları ve imza günleri düzenlenecek. Suavi konseriyle son bulacak.

Saat Kulesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder