18 Aralık 2009

Dındik Mizah Dergisi Yeniden Yayın Hayatına Başlıyor!

Dındik Mizah Dergisi Yeniden Yayın Hayatına Başlıyor!

SEVGİLİ MİZAH DOSTLARI;

Mizah dergileri mezarlığına dönen ülkemizde Aralıksız 2 yıl boyunca çıkma başarısını gösteren mizah dergimiz Dındik yayınına kaldığı yerden devam etmek üzere son hazırlıklarını yapıyor…
Hepinizin malumu olduğu üzere mizah dergisi çıkarmak bir edebiyat dergisi çıkarmaktan çok daha zor, çok daha meşakkatli. Bizler bir avuç deli olarak bu yolda yeni bir aşk ve kararlılıkla yürümek için hazırlıklarımızı yaparken sizleri de haberdar etmek istedik ki, yarın “bizden habersiz olur mu bu işler “ deme şansınız kalmasın. Sizde kendi çevrenize iletirseniz aynı serzenişle de siz karşılaşmamış olursunuz.

Dergimiz Elazığ merkezli olarak çıkmakla beraber tüm Türkiye’de dağıtımı yapılan, belden aşağı espriler ve küfürler üzerine kurulu ucuz mizah anlayışından uzak olarak sürdürdüğü 2 yıllık mücadelesinde mizah dostlarına açtığı sayfalarını tekrar hizmetinize sunuyor.

Çıktığımız günden bu güne kadar desteklerini esirgemeyen tüm mizah dostlarımızın çalışmalarını, önerilerini ve yol göstericiliklerini bekliyoruz.

2000 tirajla çıktığımız 2 yıl boyunca birçok ulusal tv kanalına haber olmamızın sırrı, yakaladığımız kalite ve istikrar olmuştur. Aynı kalite ve kararlılıkla çıktığımız bu yolda sizleri aramızda görmek bizi hem güçlendirecek hem de kaliteli mizahın örneği olması açısından farkındalık yaratacaktır.

Siz değerli mizahçılarımızın çalışmalarını bekliyor.
Selam ve saygılar sunuyoruz.

Tahir Erdem - Ekrem Katı

Adres:
Ahmet Rasim Sk. 37/1 Çankaya-Ankara
Tel: 0312 439 54 60 - 0533 616 23 18
tahirerdem@hotmail.com
bilgi@zgrafik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder