21 Nisan 2010

İclal Homan Resim Sergisi!


İCLAL HOMAN Resim Sergisi
( 24 Nisan- 3 Mayıs 2010)

Karabağlar Belediyesi olarak kültür sanat etkinliklerine ara vermeden devam ediyoruz. Ressam ve Mimar İclal HOMAN'ın ikinci kişisel resim sergisini, siz değerli sanatseverlerle buluşuyoruz.
Ankara Devlet Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi'nden mezun olan sanatçı; öğrenimi sırasında resim hocaları Orhan KILIÇ ve Hikmet DURUER'in teşvikiyle resim çalışmalarına başladı. 1978 yılında İzmir'e yerleşen HOMAN, Ramo'nun Atölyesi'nde ve Hasan Rastgeldi Atölyesi?nde bu alandaki çalışmalarına devam etti. İlk kişisel sergisini 2002 yılında Fransız Kültür Merkezi'nde açan sanatçı, pek çok karma sergiye katıldı.
Ressam İclal HOMAN'ın, Çalıkuşu Kongre ve Sergi Merkezi'nde gösterilecek olan ikinci kişisel sergisinde, akrilik tekniği ile yapmış olduğu ve sürrealizmden izler taşıyan bir üslup dikkat çekmektedir. Bunun yanında eserlerinde, geçmişten günümüze kadar yaşamın çeşitli alanlarında kullanılan sembol ve figürlere yer veren sanatçı, izleyiciye farklı mesajlar verme kaygısı içinde olduğu görülür. Bu anlamlı etkinliğin açılış kokteyline tüm sanatseverleri davet ediyoruz.

Açılış Tarihi: 24 Nisan 2010, Cumartesi günü, saat: 18:30'da.
Sergi Süresi: 24 Nisan- 3 Mayıs 2010
Yer: Karabağlar Belediyesi Çalıkuşu Kongre ve Sergi Salonu.
Adres: Karabağlar Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü -3209 sokak no: 47/A Çalıkuşu Mah. KARABAĞLAR/İZMİR
Tel: 232 414 76 50- 414 76 51.

İzmir Karabağlar Belediyesi Kültür Sanat Müdürlüğü
kultursosyal@karabaglar.bel.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder