11 Haziran 2010

Saat Kulesi Haziran Ayı Etkinlikleri!


SAAT KULESİ HAZİRAN AYI ETKİNLİKLERİ
Saat Kulesi Karikatürcüler Grubu ülkemizin her yanında olmayı Haziran ayında da sürdürüyor. Amasya Belediyesi ile düzenledikleri karikatür yarışmasının ödül töreni için Sadık Pala ve Mustafa yıldız 15 Haziran'da Amasya'da olacaklar. Ayni zamanda Atatürk Kültür ve Sanat şenliklerinde söyleşiye katılacaklar.
Akçakoca 2. Türkan Saylan Şenliklerinde Hande Dilek Akçam ve Mustafa Yıldız yer alacak. 4 gün boyunca çocuklarla atölye çalışması yapılacak. "Çizgilerin Diliyle Kitap ve Kütühane", ayrıca Türkan Saylan portre karikatürlerinden oluşan sergiler açılacak. 17- 20 Haziran tarihleri arasında sürecek şenlik, çeşitli etkinliklere sahne olacak. 27 Haziran Pazar günü ise Bayındır İlçesinde, yüzlerce çocuğun katılması hedeflenen "ÇOVAK" etkinliğinde karikatür atölyesine Özhan Mercan ve Güney Taşlıoğlu katılacak

-büyük boyutta görmek için resimin üzerine tıklayınız-

17.Uluslararası Eşme Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivalinde "Eğitim" sergisi açılacak. 25- 26- 27 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek şenlikte, resim ve karikatür atölye çalışması, yarışmalar yapılacak. Lütfü Çakın portre karikatür çizerken, Mustafa Yıldız imza gününe katılacak. Şenlik Zülfü Livaneli konseriyle son bulacak. (Saat Kulesi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder