29 Aralık 2010

Ödüllü "Süper Kahraman Oluşturun" Yarışması!


Ödüllü "Süper Kahraman Oluşturun" Yarışması!
Süper kahraman karakteriniz dünya çapında tanınacak ve ödül alacak
Konuk eden: The Stan Lee Foundation & Prismacolor
Stan Lee Vakfı tüm dünyayı heyecanlandıracak süper kahraman karakteri oluşturmak için tasarımcıları davet ediyor. Senin süper kahramanın ne yapabilir, özel güçleri nelerdir ve dünyaya nasıl yardımcı olabilir?

KİMİN İÇİN
Grafik tasarımcılar ve illüstratörler

KİMDEN
Stan Lee Vakfı okuma-yazma, eğitim ve ülke çapında sanat erişimi sağlamak istiyen kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. Vakıf bu alanda kalite yaratma tutkusunu paylaşan diğer kurumlarla rehberlik, liderlik ve kaynak sağlayacak.

KAZANAN NASIL SEÇİLECEK
Kazanan, en yüksek oyu almış 20 sunum arasından seçilecek; ancak Vakıf bu finalistler arasından kendi ihtiyaçlarına en uygun hissettiği sunumu da seçebilir.

NE KAZANIRSINIZ
Talenthouse kazanan tasarımcı için film, televizyon stüdyoları ve sosyal oyun endüstrisi için tanıtımlarını kolaylaştıracak. Seçilen tasarım bir aksiyon figürü ya da heykel olarak vakfın sınırlı sayıda özel bağışçılarına verilecek.

Ayrıca kazanana Comic-Con San Diego 2011’de Stan Lee tarafından ödül takdim edilecek. Kazanan için Comic-Con’a seyahat, konaklama ve bilet sağlanacak.

En yüksek oyu alan 100 sunum, Prismacolor Premier Illustration Markers Set'ine sahip olacak.

En yüksek 20 oyu alan sunumlar için Stan Lee tarafından imzalanan Marvel filmlerinden birinin resmi film posteri hediye edilecek.

NASIL KATILIRIM
'Katılın' düğmesini tıklayın ve tasarımlarınızı jpg formatında gönderin. İyi şanslar! ** LÜTFEN TASARIMINIZI SUNMADAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ İNCELEYİNİZ. STAN LEE VAKFI’NIN BELİRLEDİĞİ KURALLARA UYMAYAN İŞLER GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMAYACAK.

DETAYLAR
** Sunumlar yayımlanmış herhangi bir Marvel karakterini içermemeli (Spider-Man, X-Men, Fantastik Dörtlü gibi). Tasarım tamamen özgün ve benzersiz olmalı.

Stan Lee, Vakfa zaman zaman yaratıcı anlamda danışmanlık yapıyor olsa da, ne bir yönetici, ne bir memur veya ne de çalışandır.

İlgilenenler 25 Ocak 2011 tarihine kadar http://bit.ly/fsDUco adresinden yarışmaya katılabilirler.

Katılım için TIKLAYINIZ

Daha fazla bilgi için;
Burcu Çetin

Marketing Director of Turkish Branch, Talenthouse Inc.
http://www.talenthouse.com/
Follow us: http://twitter.com/#!/talenthouse_tr
Facebook us: http://www.facebook.com/pages/Talenthouse-Turkiye/181308001884620
Company profile: http://www.crunchbase.com/company/talenthouse
542 High St, Palo Alto / CA - 94301

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder