08 Mayıs 2011

Karder İzmir Mayıs - Haziran Etkinlikleri!

KARDER İZMİR MAYIS- HAZİRAN ETKİNLİKLERİ
Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciği, Mayıs ve Haziran aylarında etkinliklerini birçok il ve ilçede sürdürüyor. Tarih sırasına göre yapılacak etkinlikler aşağıdadır:

10- 13 Mayıs Ege Üniversitesi Alternatif Öğrenci şenliklerinde karikatür işliklerine katılacak. Cem Güzeloğlu ve Mustafa Yıldız öğrencilerle çalışmalar yapacak.
12- 15 Mayıs Mordoğan 7. Denizle Buluşma Şenliklerinde “Çöpe- Çevre” sergisi açılacak.
14- 15 Mayıs 2.Kazım Koyuncu Çevre ve Müzik Festivalinde karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği standı açılacak. Portre çizimlerinin yapılacağı stantta, dernek albümleri tanıtılacak. Etkinliğin yapılacağı Uğur Mumcu parkında 2. Karabağlar Belediyesi Karikatür ve Mizah Şenliklerinde açılan “ÇİZMİR- 1” sergisi de müzik severlerle buluşacak.
16 Mayıs Pazartesi günü Balçova Anadolu Lisesinde karikatür sergisi açılacak. 2. Bahar Şenlikleri kapsamında öğrencilerle söyleşi ve işlik çalışmaları yapılacak.
23- 29 Mayıs Akhisar Belediyesi 552. Çağlak Festivali- Zeytin Şenlikleride Sadık Pala’nın yönettiği Atölye çalışmalarının sergi açılışı ve çocukların karikatürlerinden oluşan albüm dağıtılacak.
Torbalı Turuncu Sanat Galerisinde “Nasrettin Hoca Yaşıyor” sergisi Mayıs ayı sonuna kadar açık kalacak.
6- 12 Haziran Aydın ili Tepecik Belediyesi 1 hafta boyunca sürecek şenlikte çeşitli sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak. İlk kez yapılacak şenliğe davet edilen Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği sergi ve çocuklarla işlik çalışmaları yapacak.
14 Haziran Amasya Belediyesi ve Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciğinin düzenlediği 2. Ulusal “Sevdalar Şehri Amasya” Karikatür Yarışmasının ödül töreni Amasya’da yapılacak.
24- 26 Haziran Uşak- Eşme İlçesinde yapılacak olan 18. Uluslar arası Kilim Kültür ve Sanat Festivalinde “Çevre Karikatürleri” Sergisi açılacak. (Karder İzmir)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder