11 Temmuz 2011

Karikatürcüler Akşehir'de Buluştu!

KARİKATÜRCÜLER AKŞEHİR’DE BULUŞTU
52.Uluslararası Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri 1- 10 Temmuz tarihlerinde gerçekleşti. Temsili Nasreddin Hoca’yı bu yıl Rasim Öztekin canlandırdı. Öztekin’in göle maya çalmasıyla festivale start verildi.

Atölye çalışması

Birçok etkinliğin yapıldığı 10 gün süresince; tiyatro, söyleşi, konser, yerli, yabacı halk dansları gösterileri, karikatür, resim ve fotoğraf sergileri ve çeşitli atölye çalışmaları gerçekleşti.

Hande Dilek Akçam portre çizdi

Karikatürcüler Derneğinin özel konuk olarak çağrıldığı etkinliğe, dernek başkanı Metin Peker’de katıldı. Ayrıca İstanbul’dan Aziz Yavuzdoğan, Ekrem Borazan, Hande Dilek Akçam, Ankara’dan Seçkin Temur, Murat Özmenek, Antalya’dan Ahmet Öztürk Levent, Zonguldak’tan Kürşat Coşgun, İzmir’den Cem Koç, Mustafa Yıldız, ve Hasan Efe katıldı.

Sergiden

Karikatürcüler Derneğinin “Ulusal ve Uluslararası Karikatürcülerin Çizgileriyle Nasreddin Hoca” sergisi bir hayli ilgi görürken, gün boyu süren atölye çalışmalarını da dernek üyeleri gerçekleştirdi. Hande Dilek Akçam ve diğer çizerler portre karikatür çizimlerini belediye parkında yaptı. Etkinlikte Hasan Efe ve Kürşat Çoşgun birerde söyleşi gerçekleştirdi. (Karder İzmir)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder