25 Mayıs 2012

FENAMİZAH'ın Haziran Sayısı Yayınlandı!

FENAMİZAH'IN HAZİRAN SAYISI YAYINDA!
İNTERNET ÜZERİNDEN ÇEVRİMİÇİ ÜCRETSİZ OKUYABİLİRSİNİZ!
Uluslararası mizah dergisi FENAMİZAH'ın 4. sayısı 44 sayfa...
http://www.fenamizah.com/

Türkiye'den ve dünyadan tanınmış karikatürcülerin yanısıra genç çizerlerin çalışmalarının da bulunduğu dergide, ülke gündemini yansıtan karikatürler, çizgi-romanlar, bant karikatürler, mizah yazıları ve öyküsü, yarışmalar-duyurular yer alıyor.
Yayın yönetmenliğini Aziz Yavuzdoğan'ın yaptığı e-derginin Haziran-2012 sayısında yazılarıyla/çizgileriyle yer alanlar:

AİLE (Turkey):
MAHİR ADAM, YURDAGÜN GÖKER, ERDOĞAN BAŞOL, RAŞİT YAKALI, İBRAHİM TAPA, AZİZ YAVUZDOĞAN, MUHİTTİN KÖROĞLU, ŞEVKET YALAZ, OSMAN YAVUZ İNAL, SEVDAKÂR ÇELİK, EKREM BORAZAN, AHMET ÖZTÜRKLEVENT, CEM KOÇ, MUSTAFA YILDIZ, SEZER ODABAŞIOĞLU, VEDAT KEMER, HAKAN ÇELİK, FARUK KARAÇAY, ERCAN BAYSAL, GÜLAY GARİP KOÇERDİN, GÜLGÜN ÇAKO, EMRAH ARIKAN, MEHMET SAİM BİLGE, BAHADIR UÇAN, A. TANJU MUSUL, KEZİBAN ÖZKOL, SEZEN ALTINTARTI, GÖKHAN KOÇ, VOLKAN ABATAY, MURAT KALEKAPTANI.

DOSTLAR (International):
JULI SANCHIS AGUADO, IGOR SMIRNOV, VICTOR CRUDU, JORDAN POP-ILIEV, ALEXANDER DUBOVSKY, WESAM KHALİL, ISTVAN KELEMEN, TOSO BORKOVIC, SZCZEPAN SADURSKİ, CZESLAW PRZEZAK, ALİ DİVANDARİ, NIVALDO PEREIRA DE SOUZA, ARTURO ROSAS, MARK LYNCH, SABAHUDİN HADZİALİC, VAHİD KERMANİ, MAKHMUD ESHONQULOV, WILLEM RASING, PJKERIO, B.V. PANDURANGA RAO, ARSEN GEVORGYAN, FAHRİ AXHANELA, SAFAA EL MOATY, İSMAİL KERA.

KONUK ŞAİR:
GÜLGÜN ÇAKO.

Aylık olarak internet üzerinden ücretsiz-çevrimiçi okuyabileceğiniz FENAMİZAH e-dergi'yi, dilerseniz pdf dosyasını indirerek de arşivleyebilirsiniz. FENAMİZAH e-dergi'yi aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:
http://www.fenamizah.com/e_magazine/index.html

!hatırlatma
(Çizgileriyle ve yazılarıyla dergide yer almak isteyen karikatürcüler, sonraki sayı için çalışmalarını en geç 15 Haziran 2012 tarihine kadar fenamizah@gmail.com adresine gönderebilirler...)

FENAMİZAH e-dergi
http://www.fenamizah.com/
fenamizah@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder