17 Eylül 2013

İzmir'de 3 Farklı Sergi!..


               İZMİR’DE KARİKATÜR SERGİLERİ
İzmir’de karikatür ve mizah adına yapılan etkinlikler sergilerle devam ediyor. 3 farklı sergi 3 farklı yer ve tarih de açılıyor.İlk sergi 17 Eylül 2013 Salı günü Karşıyaka’da açılıyor. Karşıyaka Belediyesinin yeni kültür merkezinin açışının da yapılacağı sergiyi Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği ve Çağdaş Sanatçılar Platformu düzenliyor. “Dünya Çizerlerinden Barış Karikatürleri” Sergisi 40 karikatürden oluşuyor. Sergi ile birlikte açılacak olan Çarşı Kültür Merkezi saat 17.00’de tüm sanatseverleri bekliyor.


18 Eylül Çarşamba günü Neşe ve Karikatür Müzesi yeni sezona 32. Uluslararası Nasrettin Hoca Karikatür Yarışması sergi ile merhaba diyor. Karikatürcüler Derneği Başkanı Metin Peker’in katılacağı yarışma sergisi saat 18. 00’de açılacak.

30 Eylül- 14 Ekim 2013 tarihlerinde yapılacak olan, Uluslararası Basmane ve Çevresi Tarih, Kültür, Sanat ve Arkeoloji Günlerine İzmirli çizerler karma sergi ile katılıyor. Birçok etkinliğe sahne olacak olan Basmane günleri “Kent ve İzmir” konulu karikatür sergisi ile renklenecek. Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği ve Çağdaş Sanatçılar Platformunun düzenlediği sergide yer alan çizerler: Ayten Köse, Birol Çün, Cemalettin Güzeloğlu, Eray Özbek, Ercan Baysal, Levent Dağaşan, Lütfü Çakın, Mehmet Tevlim, Murteza Albayrak, Mustafa Bora, Mustafa Yıldız, Ömer Çam, Özge Ulu, Sadık Pala, Turan İyigün

Mustafa Yıldız
mistikyildiz@hotmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder