19 Kasım 2013

Nasrettin Hoca Özel Sayısı Çıktı!


NASRETTİN HOCA ÖZEL SAYISI ÇIKTI
Karabağlar Belediyesi tarafından çıkarılan Gülen Karabağlar Mizah Dergisi Nasrettin Hoca özel sayısı ile okuyucuyla buluştu. Tamamı Nasrettin Hoca karikatürleri, yazıları, komik fotoğraf ve çizgi öykülerle dolu dergi; renkli, 16 sayfadan oluşuyor. Daha önce 2 sayı çıkan dergi, bundan sonra 2 ayda bir düzenli olarak çıkacak. Derginin genel yayın yönetmenliğini Mustafa Yıldız yapıyor.

Nasrettin Hoca özel sayısında yer alan sanatçılar: 
Ahmet Zeki Yeşil, Aşkın Ayrancıoğlu, Atay Sözer, Ayten Köse, Aziz Yavuzdoğan, Birol Çün, Burak Ergin, Canol Kocagöz, Cem Güzeloğlu, Cemalettin Güzeloğlu, Cemil Açıkkol, Engin Boğaz, Engin Selçuk, Eray Özbek, Ergun Akleman, Erol Büyükmeriç, Firuz Kutal, Göksel Çetin, Halit Kurtulmuş, İbrahim Arslan, İbrahim Ormancı, İzel Rozental, Keziban Özkol, Kürşat Çoşkun, Kürşat Zaman, Leyla Aydın, Mehmet Ali Kaptı, Mehmet Saim Bilge, Mehmet Selçuk, Melek Durmuş, Muammer Kotbaş, Murat Yılmaz, Murteza Albayrak, Mustafa Bora, Mustafa Yıldız, Niyazi Yoltaş, Ömer Çam, Recep Bayramoğlu, Savaş Ünlü, Serdar Kıcıklar, Serkan Uçar, Seyit Saatçi ,Sezer Odabaşıoğlu ve Dünya çizerlerinden…

İzmir Uzundere’de yapı süren, Nasrettin Hoca Figürlü Dünyanın en büyük heykel binasının açılışında, dergideki karikatürlerden seçilecek karikatürlerden bir de sergi açılacak. (Mustafa Yıldız)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder