27 Şubat 2014

Ege Sanatçılar Etkinliğinde Karikatür Sergisi!


EGE SANATÇILAR ETKİNLİĞİNDE KARİKATÜR SERGİSİ
Ege Sanatçılar Girişiminin ilk etkinliği “Demokrasi, Sanat ve Örgütlenme” başlığı altında 4 Mart 1014’de gerçekleşiyor. Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi, Benal Nevzat Salonunda Saat 19.00’da başlayacak etkinlikte Yasemin Şimşek Tüzün sunuculuk yapacak. Açılış konuşması ve Ege Sanatçılar Girişimi kuruluş bildirisi Hüseyin Yurttaş tarafından okuyacak. Han Tiyatrosunun teatral şiir dinletisinden sonra, Eftal Sevinçli “Sanatın tarih boyunca özgürlük mücadelesi “ konulu söyleşisi var.
Altuğ Dilmaç'ın şan dinletisinin ardından, “Bugünlerde Demokrasi, Sanat ve Örgütlenme” konusunda Haluk Işık söz alacak. Son olarak Yunus Kırılmış “Türkülerimiz Özgürlüğümüzdür” diyerek sazıyla sahne alacak.


Sokak sanatçıları canlı heykel performanslarıyla yer alırken, bir de resim ve karikatür sergisi açılacak. Resimleriyle; Mehmet Boztaş, Devrim Demiral, Fahri Sever ve Mehmet Aslan. Karikatürleriyle; Eray Özbek, Halit Şekerci, Sezer Odabaşıoğlu, Ercan Baysal, Murteza Albayrak, Deniz Dokgöz ve Mustafa Yıldız yer alıyor.
Ege Sanatçılar Girişimi yürütme kurulu üyeleri: Hüseyin Yurttaş, Mustafa Yıldız, Devrim Demiral, Yunus Kırılmış, Serap Telöz, Mehmet Boztaş ve Rüçhan Gürel; "Etkinlikte tüm sanatçı ve sanatsever dostları aramızda görmek istiyoruz. Birlik ve dayanışma ile çoğalacağız" dediler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder