17 Mart 2014

Uluslararası "8 Mart Dünya Kadın Hakları Günü" Karikatür Sergisi Adana Çukurova'da Açıldı..


Uluslararası "8 Mart Dünya Kadın Hakları Günü" Karikatür Sergisi Adana Çukurova'da Açıldı...
Karcomics Magazine'in organize ettiği ve daha önce Antalya'da açılan Kadın hakları ve kadına şiddet konulu uluslararası karikatür sergisinin bu yılki durağı Adana Çukurova oldu..
Hepsi birbirinden değerli 38 ülkeden Uluslararası 164 Karikatür sanatçısının 547 karikatür ile desteklediği "Kadına Şiddet ve Kadın Hakları" Konulu harika çalışmalarından oluşan Karikatür Sergisi bu defa Adana Çukurova'da Abbas- Sıdıka Çalık Anadolu Lisesinde öğrencilerin hazırladığı canlı müzik dinletisi eşliğinde Adana Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet Ali Özkan tarafından açıldı.(üstte)
Çok yoğun ilginin olduğu gözlemlenen sergide açılışa Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Kamil Akman, Okul Müdürü Şeref Kösedağ, Çukurova bölgesi Okul Müdürleri, Veliler,çok sayıda sanatsever ile öğretmen-öğrenciler ve karikatür sanatçıları İsmail Kar,Eda Karaabdurrahmanoğlu, Serpil Kar, Arzu Sandallıoğlu katıldı...
Karikatür sergisine Geçen yıl Antalya'da olduğu gibi sergide görevli öğrenciler ünlü karikatürcülerin sergide yer alan karikatürlerinin basılı olduğu t-shirtlerle etkinliğe katıldılar..
Sergiye emek veren tüm sanatçı dostlarıma,Abbas Sıdıka Çalık Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilere,kısaca herkeslere teşekkürler...

Karcomics Magazine
Ismail KAR
Karcomics Magazine
http://www.ismailkar.com
http://karcomic.blogspot.com/






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder