09 Nisan 2014

İzmir'de Karikatür Sergileri!..


                     İZMİR’DE KARİKATÜR SERGİLERİ
Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesinde 2 farklı sergi sanatseverler ile buluştu. Açılış konuşmalarını Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Serpil Güngör, Neşe ve Karikatür Müzesi Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Yıldız, karikatür sergisi ile yer alan Murteza Albayrak ve Fotogos fotomontaj sergisi koordinatörü Göksel Çetin yaptı. Sergiler 10 Haziran 2014 tarihine kadar görülebilir.
Geçen hafta Ege Üniversitesinde yapılan“Bağımlılık” etkinliklerinde karikatür sergisi açıldı. İzmir Karikatürcüler Platformu ve Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu'nun karma sergisine 25 çizer 30 karikatür ile katıldı. Etkinliğin son gününde sergiye katılanlara teşekkür belgesi verildi. Törende İzmirli Çizerler Mustafa Yıldız, Mehmet Ali Güneş ve genç çizer Mustafa Yağız Şahin hazır Bulundu.
İzmir Karikatürcüler Platformu önümüzdeki günlerde İzmir’de bir ilke imza atacak. Çevre konulu sergiyi “Canlı” olarak İzmir’in değişik semtlerinde sergileyecek. Öğrencilerin üzerine asarak dolaştıracakları sergide 10 çizerin karikatürleri yer alacak.


Göksel Çetin


Mustafa  Şahin sergi karikatürü ile


Sergide yer alan çizerler


Belge Töreni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder