23 Nisan 2014

Uluslararası 'Karikatürlerle Mesir' Karikatür Sergisi Açıldı.


Uluslararası Mesir Festivali’nde 'Karikatürlerle Mesir' Karikatür Sergisi Açıldı.
Uluslararası festivale yakışır sergi....
Karikatürcüler Derneği Manisa il Temsilciliği ve mesir koordinasyon kurulu ile ortaklaşa hazırlanan 'KARİKATÜRLERLE MESİR' Sergisi manisa kültür merkezi sergi Salonu'nda Manisa Valisi Abdurahman SAVAŞ, Manisa büyük şehir belediye başkanı Cengiz ERGÜN, Manisa Mesir Derneği Başkanı Ufuk TANIK, Karikatürcüler Derneği Manisa Temsilcisi İbrahim Atabey, Daire müdürleri ve çok sayıda misafir ve sanat sever katıldı.
Konuşmalarının ardından Manisa Valisi Abdurahman SAVAŞ, Manisa büyük şehir belediye başkanı Cengiz ERGÜN ve beraberindeki protokol üyeleri sergini açılış kurdelesini kesti. Karikatürcüler Derneği Manisa Temsilcisi Atabey, Vali Savaş, büyük şehir belediye başkanı ERGÜN, Mesir Derneği Başkanı TANIK ile sergiyi gezdirerek karikatürler hakkında bilgi verdi


Sergi sonunda il temsilcisi İbrahim ATABEY vali ve belediye başkanına karikatürcüler derneği rozeti takarak daha sonra yapılacak olan yarışma ve sergiler düzenlenmesi konusunda söz aldı. Sergi, 27 nisan'a kadar gezilebilecek. (İbrahim Atabey)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder