06 Mayıs 2014

Üniversite Buluşması!..


ÜNİVERSİTE BULUŞMASI
İzmirli Çizer Mustafa Yıldız Üniversite öğrencileriyle buluşmaya devam ediyor. Söyleşi ve atölyelerin yapılacağı etkinliklerde karikatür sergileri de açılacak.
İlk etkinlik söyleşi ile başlıyor. 8 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 12. 00’de Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi konferans salonunda gerçekleşiyor. İzmir basınında 38 yıllık çalışmalarından örnekler sunacak olan Yıldız, gazete ve dergilerde yaşanan anılarını anlatacak.
10 Mayıs 2014 Cumartesi günü 5. Bilim Şenliğinde söyleşi ve karikatür atölyesi düzenleniyor. Etkinliğe Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri katılacak. ”Tıpa- Tıp”  konulu karma karikatür sergisinin de açılacağı etkinlik 9- 10- 11 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Seferihisar, Euophori  Aegean Resort & Spa Otelde yapılacak çalışma ve söyleşi saat 13. 30 gerçekleşecek.


Urla’daki İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünde 15 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 11. 00’de karikatür atölyesi düzenleniyor. 3 gün sürecek bahar şenliklerinde farklı etkinlere imza atılacak. Karikatür sergisi açılacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder