02 Haziran 2014

Neşeli Müze'de Bu Ay!..


 NEŞELİ MÜZE’DE BU AY…
Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi Haziran ayında yine birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 2 farklı sergi,  söyleşi, tek kişilik gösteri, komedi filmleri ve karikatür atölyeleri ile dopdolu!
Her ay devam edilen söyleşilerin bu ay ki konuğu Holistik Terapist Deniz Keller. 7’den 70’e “ Kahkaha Terapisi ile İçinizdeki Neşeyi Keşfedin” başlıklı söyleşi, 4 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 18.00’de yapılacak. Farklı ve ilginç söyleşi her kese açık olacak.


Manisalı çizerlerin sergisi “45’lik”, alt salonda izleyicilerin beğenisine sunulacak. 21 çizerin eserlerinden oluşan sergi, Karikatürcüler Derneği Manisa Temsilciliği tarafından hazırlandı. 11 Haziran Çarşamba günü, saat 17. 30’da açılacak sergiye, dernek temsilcisi İbrahim Atabey ve Manisalı çizerler katılacak.


 “Genç Yetenekler” sergisi müzenin üst salonunda açılıyor. Müzenin karikatür atölyesini yürüten Eray Özbek ve Mustafa Yıldız’ın gençlerle yaptıkları çalışmalar sergileyecek. 44 genç çizerin yer aldığı yılsonu sergisi 11 Haziran 2014, saat: 17.30’da açılacak.


 Gazeteci- yazar Hakan Dilek’in tek kişilik gösterisinde ilginç anılar, anekdotların yanında video gösterisi ve fotoğraflı bir anlatım sunuyor. “Bi de ben anlatiim…” başlıklı gösteri 19 Haziran 2014, saat 18.00’de yapılacak.(Mustafa Yıldız)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder