02 Ağustos 2014

İZKAR ULUSLARARASI ETKİNLİKTE SERGİ AÇIYOR!


İZKAR ULUSLARARASI ETKİNLİKTE SERGİ AÇIYOR
Bu yıl 4. Kez düzenlenecek olan, Basmane Kültür- Sanat ve Arkeoloji Günleri 15- 28 Ekim 2014 tarihlerinde gerçekleşecek. Etkinlik bu yıl uluslararası boyuta taşınıyor. Yunanistan ve İsrail’den konuklar gelecek, yerli ve yabancı turistlere ayrı bir ilgi gösterilecek.
Yüzlerce panelistin katılacağı, söyleşilerin yapılacağı, tiyatro ve sokak gösterilerinin olacağı, karikatür, fotoğraf ve resim sergilerinin açılacağı etkinliğin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. İzmir’in turizm kenti olması yolundaki çabalara katkı koyacağı düşünülüyor. Etkinlik programı önümüzdeki günlerde açıklanacak.
İzmir Karikatürcüler Platformu (İZKAR), Uluslararası Basmane Günlerinde “Çevre” konulu sergi ile yer alıyor. 27 İzmirli çizerin, 35 karikatürünün yer aldığı bu sergiyi, günde yüzlerce kişini gezdiği, ayni zamanda metro istasyonu olan,Tarihi Basmane Garında , sanatseverlerin beğenisine sunacak.
Karma sergide eserleri bulunan İzmirli Çizerler; Ayten Köse, Bayram Bağcı, Birol Çün, Cem Çevikayak, Cemalettin Güzeloğlu, Deniz Dokgöz, Eray Özbek, Ercan Baysal, Faruk Soyarat, Halit Şekerci, Hüseyin Alparslan, Levent Dağaşan, Lütfü Çakın, Mehmet Aslan, Mehmet Tevlim, Mete Erden, Murat Arslan, Murteza Albayrak, Mustafa Yıldız, Necat Yalçın, Ömer Çam, Özhan Mercan, Saadet Demir Yalçın, Sabri Ergüder, Sadık Pala, Sezer Odabaşıoğlu, Turan İyigün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder