18 Şubat 2015

BAYRAKLI’NIN ÇOCUKLARINDAN KARİKATÜR SERGİSİ!..


BAYRAKLI’NIN ÇOCUKLARINDAN KARİKATÜR SERGİSİ
Bayraklı Belediyesi’nin ilçenin üç farklı noktasında düzenlediği karikatür kurslarına katılan çocuklar, aldıkları eğitimi açtıkları sergiyle süsledi. Başkan Hasan Karabağ, “Çocuklarımızın farklı yetenekleri olduklarını biliyoruz. Biz de belediye olarak bu yeteneklerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyoruz” dedi. 


Bayraklı Belediyesi çocukların yeteneklerini ortaya çıkarmaya yardımcı olmaya devam ediyor Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Osmangazi, Yamanlar ve Cengizhan Mahalleri’nde. açılan karikatür kurslarına özellikle çocuklar yoğun ilgi gösteriyor Usta karikatürist Mustafa Yıldız’dan aldıkları temel bilgileri kağıda döken kursiyerler ilk sergilerini Yamanlar Semt Merkezi’nde ailelerinin katılımıyla açtı.


Çocukların yeni yıl temalı çalışmaları büyük beğeni aldı. Toplamda 80 çocuğun eğitim aldığı anlatan Karikatürist Mustafa Yıldız, “Çocukların tamamına yakını karikatür ile ilk kez tanışıyorlar. Dersler çocuklar ve benim için de keyfili geçiyor. Yamanlar Bölgesinden derslere katılan çocuklarımızın sergisini bugün açtık. Karikatürün hoşgörülü dünyasına giriş yaptık. Hepsi birbirinden yetenekli ve ilgililer. Yakın zamanda yeni sergilerle yine vatandaşların karşısına çıkacağız” dedi. (Mustafa Yıldız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder