16 Aralık 2015

Koz Dergisi'nin 2. Sayısı Çıktı!.



Koz Dergisi'nin ikinci sayısı ses getirecek

Kasım ayında seçimlerin hemen ardından Kocaeli halkına merhaba diyen Koz Haber Aktüel Dergisi'nin ikinci sayısı, yarın bayilerdeki yerini alıyor...Kasım ayında seçimlerin hemen ardından Kocaeli halkına merhaba diyen Koz Haber Aktüel Dergisi, çok kısa sürede tükenmiş, pek çok kişi “Koz”a ulaşamamıştı. Emeklerinin karşılığını, halkın ilgisi ile alan meslektaşlarımız Gökhan Karabulut, Yeliz Koray ve Ayhan Öztürk, Koz’un ikinci sayısını da tamamladı. Zengin içeriği ve çarpıcı haberleri ile takdir toplayan Koz Dergisi, bu kez çok daha çarpıcı haberlerle Kocaelililerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

NURİ ALÇO’NUN GAZOZU

Derginin kapağında, muhalefet partilerinin il başkanlarının alınan seçim mağlubiyetinden ders çıkarması gerektiğini konu alan bir karikatür yer alıyor. Derginin iç sayfalarında ise birbirinden ünlü ve önemli konuklar ile ülkede ve ilimizde ses getirecek haberler, röportajlar bulunuyor. Dergideki en renkli ve mizahi röportaj ise Yeliz Koray’a ait. Koray, Yeşilçam’ın kötü karakterlerinden olan ve “Gazoza ilaç attığı” sahneleriyle hatırlanan Nuri Alço ile okumaktan keyif alacağınız bir röportaj gerçekleştirmiş.

KILIÇDAROĞLU, EDİZ HUN

Eğlenceli bu röportajın yanı sıra dergide, Ayhan Öztürk’ün Yeşilçam’ın ünlü aktörlerinden Ediz Hun ile yaptığı söyleşi bulunuyor. Dergide siyaset ağırlığı da oldukça fazla. Siyasi röportajlarda başı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başı çekiyor. Kılıçdaroğlu’nun ilimizdeki CHP’lilere oldukça önemli ve dikkat çeken mesajları yer alıyor. Hatırlanacağı üzere Kılıçdaroğlu, milletvekili adaylarının belirlenmesi noktasında pek çok ilde ön seçim kararı vermişken, Kocaeli’de bunu uygulamamıştı. Bu konuyla ilgili çarpıcı bir açıklaması var Kılıçdaroğlu’nun.



 Dergide İzmitli karikatürcü Murat YILMAZ'ın da karikatürleri yer alıyor.

AKKİRAZ, BEKAROĞLU

CHP’de yine çok önemli isimlerle devam ediyor röportajlar. Bu isimlerden biri ünlü sanatçı ve siyasetçi Sebahat Akkiraz, diğer isim ise Mehmet Bekaroğlu. AKP cephesinde ise Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker ve Sami Çakır var. Bu ikilinin 7 Haziran mesajları oldukça dikkat çekici. Öte yandan bildiğiniz gibi 17-25 Aralık operasyonlarının yaşandığı, hükümetin en zor günlerini geçirdiği ayın içerisindeyiz. Dergide bu operasyonların iki tarafına da yer vermiş Koz Dergisi. Gökhan Karabulut’un bu karşı görüşlü isimler ile yaptığı söyleşileri ise ülke gündemini sarsacak türden.

TÜKENMEDEN ALIN

Gazetecilik muhalifliğini koruyan ve siyaseten tarafsız bir politika izleyen Koz Dergisi’nde, içerik bu kadarla sınırlı değil elbet, ilimizi ve ülkemizi ilgilendiren ses getirecek haberler dışında çok sayıda sürpriz haber ve söyleşiler derginin içeriğini daha da zenginleştiriyor ve renklendiriyor. İlk sayısı bayilere düştükten 2 gün sonra tükenen Koz Dergisi’ni, tükenmeden almak için bu kez elinizi çabuk tutsanız iyi olacak. Koz Dergisi, yarın (12 Aralık Cumartesi) bayilerdeki yerini alıyor. (Kocaeli Barış Gazetesi)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder