27 Nisan 2016

FESTİVALDE KARİKATÜR SERGİSİ


     FESTİVALDE KARİKATÜR SERGİSİ
Bu yıl 19. Kez düzenlenen Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliğinde açılan karikatür sergisi yoğun ilgi gördü. Gaziemir Belediyesi Karikatür Atölyesi öğrencinin sergi açılışını Belediye Başkanı Hail İbrahim Şenol, Karikatür Öğretmeni Mustafa Yıldız, belediye meclis üyeleri ve davetli sanatseverler yaptı. Serginin 22 minik çizeri açılışta hazır bulundu. Başkan Şenol, hepsiyle tek- tek tanışıp karikatürleri hakkında yorum yaptı. Sergi karikatürlerinin teması olan “Barış ve Dans”dan oluşan “Çocukça Mizah” dergisini çok beğendiğini dile getirdi.
Şenliğin konukları arasında yer alan Sinoplu çocukların karikatürleri de sergilendi. Çevre ve barış temalı karikatürler beğeni kazandı. Çeşitli etkinliklerle süren şenliğin tadını çocuklar doyasıya çıkardı.
Sergide karikatürleri bulunan Gaziemirli çocuklar; Abdülkadir Güner, Ata Çağan Kurt, Ata Yavuzyılmaz, Beril Bayraktar, Çağan Ahmet Şenel, Cemal Güner, Cemre Uğuraslan, Efe Tuncay, Efe Uğuraslan, Efsa Bayram, Elif Naz Celep, Ertuğrul Demirhan, Eyüp Sedrettin Hintbahar, İzel İrem Eğilmezer, Janset Atıcıer, Kaan Altan, Muuhammed Egemen Keleş, Nefset Atıcıer, Toprak Şekerci, Tuana Özdoğan, Ufukberk Bayraktar, Zeynep Demirhan.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder