10 Aralık 2016

BAYRAKLI’DA ÖDÜL TÖRENİ


BAYRAKLI’DA ÖDÜL TÖRENİ
Bayraklı Belediyesi'nin düzenlediği “Hayvan Sevgisi ve Deve Güreşi” konulu 2. Ulusal Karikatür Yarışması ödül töreni ve sergisi 15 Aralık 2016 Perşembe günü gerçekleşecek. 75. Yıl Kültür Merkezi’nde, saat 18.00’de yapılacak törene Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, meclis üyeleri, ödül alan sanatçılar ve sanatseverler katılacak. Ayni zamanda fotoğraf yarışması ödül töreni de gerçekleşecek,  daha sonra kokteyl verilecek.
156 çizerin toplam 245 karikatürle katıldığı yarışmanın seçici kurulu Mustafa Yıldız, Menekşe Çam, Taner Sarıçam, Özhan Mercan, Mehmet Ali Güneş ve Cemal İlkbahar’dan oluşmuştu.
Yarışmada birinci Mehmet Zeber, ikinci Ebru Keskin, üçüncü Mehmet Kahraman olmuştu.
Halit Kurtulmuş Aytoslu, Murteza Albayrak, Hekim Ali Babacan mansiyon ödülüne değer bulunurken, 18 yaş altı Teşvik Ödüllerini Deniz Mercen, Semanur Gök, Nehir Mercen kazandı. Özel ödüller; İsmail Çelebi, Rümeysa Gül Tunç ve Furkan Yılmaz’ın olmuştu.
Bayraklı Belediyesi Karikatür Atölyesi ayni gün faklı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ödül törenine katılacak olan sanatçılar ile Saat 16.00’da workshop gerçekleştirecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder