26 Eylül 2017

MENEMEN’DE KARİKATÜR SERGİSİ


MENEMEN’DE KARİKATÜR SERGİSİ     
Geçen Pazar günü yapılan, 1.Cumhuriyet Müzik, Edebiyat ve Sanat Şenliği değişik etkinliklere sahne oldu. Menemen Belediyesi ve İMESKO (İzmir müzik, edebiyat, sanat karma oluşumu) işbirliği ile Gölpark Menemen’de gerçekleşirken, etkinliğe gelenler farklı sanat dallarında uğraş veren sanatçılarla tanışma imkanı buldu.
Nimet Topkaç , İlknur Bakış ve Hamidiye Kurt resim sergisiyle yer aldı. Mustafa Yıldız, gündemde olan “Eğitim Sistemi” konulu karma karikatür sergi sini açtı. Ayrıca kitaplarını imzaladı. Çıkardığı mizah dergilerini ücretsiz dağıttı.
Yazarlar; Huriye Saraç, Veli Başak, Yüksel Kurtul, Mesut Tim ve  Metin Aydınoğlu  kitaplarını imzaladı, okuyucularıyla söyleşi imkanı buldu.
Ses sanatçıları Deniz Polat, Murat Yunanç ve “Mikrop” lakaplı Hikmet Durmuş sahne aldılar. Türkü ve özgün müzik ziyafetine doyan vatandaşlar, Hikmet Durmuş’un şovlarıyla eğlencenin doruğuna vardı.

Çeşitli yarışmalarla renklenen şenlik gün boyu devam ederken, gelecek yıl buluşmak üzere söz kesildi.  Etkinliğe katılan vatandaşlar ve sanatçılar hep birlikte İzmir Marşı söyleyerek günü noktaladılar.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder