04 Mart 2008

Kemal Akkoç ve Semih Poroy'dan Portre Karikatür Çizimleri

6. Bursa kitap fuarı olanca kalabalığıyla devam ediyor. Bursa'lı usta karikatürist Kemal Akkoç gün içinde yaptığı portre çizimi ile, fuarı gezmeye gelen ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. Standımızın önünde biriken kalabalık,Kemal Akkoç'un çizgisiyle kendi portresini görmek için gün boyu sanatçının başını boş bırakmadı. Yoğun bir performans sergileyen Kemal Akkoç, ancak usta çizer, Cumhuriyet gazetesi karikatüristlerinden Semih Poroy'un standımızı ziyarete gelmesiyle bir nebze olsun nefes aldı.

Semih Poroy'un Bursa'lı karikatüristlerin portrelerini çizerek hediye etmesei, güne dair çok değerli bir anı oldu. Cumhuriyet'in 'Kitap' ekinde 'Feklavye' ismiyle karikatürler çizen Semih Poroy, bu karikatürlerden oluşan bir sergiyi de kitap fuarında ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Çok kalabalık geçen fuara gelen ziyaretçilerden özellikle küçük izleyiciler, standımızda bulunan karpostal ve kitap ayraclarına büyük ilgi gösterdiler. Küçüklerin karikatüre olan ilgisi, hayranlık uyandıracak cinstendi.

Kaynak:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder