25 Mart 2008

MUHAMMET BAKIR Karikatür Sergisi

-Büyük Boyutta Görmek İçin Resmin Üzerine Tıklayın-

Muhammet BAKIR Karikatür Sergisi
29 Mart Cumartesi günü açılıyor

Karikatürist Muhammet Bakır’ın karikatür sergisi 29 Mart Cumartesi günü Saat:18.00’de Nezih Danyal Karikatür Vakfı Galerisi’nde açılıyor.

İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Grafik Ana Sanat Dalından mezun olan ve Grafik Yüksek Lisans öğrencisi olan Bakır’n sergisi 50 karikatürden oluşuyor.

Grafik Tasarım, Ex-libris, İllüstrasyon, Seramik, Özgünbaskı ve Karikatür çalışmaları yapan sanatçının yoğunlukla ilgilendiği disiplinler Grafik Tasarım ve Karikatürdür. Bakır’ın karikatür çalışmaları yurt içi ve dışında birçok yerde sergilendi, yayımlandı ve çeşitli ödüller aldı. Grafik tasarım alanında da freelance çalışan Muhammet Bakır’ın karikatürleri Karakalem, İnat (Ulusal) ve Donquichotte (Almanya) dergilerinde yayımlankmaktadır..

29 Mart Cumartesi günü Saat:14.00’de çocuklarla bir atölye çalışması da yapacak olan Muhammet Bakır’ın sergisi16 Nisan tarihine kadar izlenebilecek.

Kumrular sokak 26/A Kızılay adresinde bulunan Nezih Danyal Karikatür Vakfı Galerisi her ay değişin karikatür sergileri, öğrencilerle yapılan atölye çalışmaları, karikatür ve resim kursları gibi etkinliklerini sürdürmektedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder