26 Nisan 2008

'Haftalık Yarı Resmi GASTE' Çıktı!


Radikal çizeri Emre Ulaş'ın başındaki yeni mizah dergisi 'Haftalık Yarı Resmi GASTE' çıktı.

Radikal okurlarının 'Cilalı Taş Devri' ile 'Babalar' karikatür bantlarından tanıdıkları Emre Ulaş ve arkadaşları, yeni bir mizah yayınına imza atıyor. 'Haftalık Yarı Resmi GASTE' adlı bu derginin formatı da içeriği de kendine has. Bir gazete kurgusu içinde tasarlanan 'Gaste' 23 Nisan'dan itibaren bayilerde.

Derginin içeriği için Emre Ulaş "Medya-iktidar ilişkilerini bilmeyen yok ama genellikle konunun muhatabı iktidarlar oluyor. Medya kısmı pek mizahın konusu yapılmıyordu. Zamanla 'gazetelerin mizahı'nı yapma fikrini geliştirdim. Bugün artık iktidarın tescilli medyası var. Dolayısıyla 'medya aktörleri' de en az politikacılar kadar çizilmeyi hak ediyorlar" diyor.

"Yalnızca iktidara ya da muhalefete değil, günlük hayatta rahatsız olduğumuz herşeye muhalif olacağız" diyen Emre Ulaş, "Gelip geçici güncel olayların gerçek gündemi ve canalıcı sorunları gölgelemesine karşı durmaya çalışacağız" diye ekliyor.

Mizahseverlerin yanında medyayı takip edenlerin de ilgisini çekebilecek 'Haftalık Yarı Resmi Gaste' mizah dergisi bütün gazete bayilerinde. Detaylar derginin resmi internet sitesi 'resmigaste.com'da. (MedyaTava)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder