07 Mayıs 2008

Ankara-Yenimahalle Belediyesi'nde Karikatür Sergisi


Yenimahalle Belediyesi, “Trafik ve İlk Yardım Haftası” nedeniyle “Karikatür Sergisi” açtı. Sergide toplam 35 eser yer alıyor.Yenimahalle Belediyesi Fuaye Salonunda 6-15 Mayıs 2008 tarihleri arasında 09.00 – 15.00 saatleri arasında ziyarete açık olan sergide, Karikatürist-Ressam, Trafik ve Çevre Bilgisi Öğretmeni aynı zamanda Fahri Trafik Müfettişi Erdinç Telışık’ın karikatürleri sergileniyor. Trafik kazalarında başı çeken ülkeler arasında yer alan Türkiye’de kazaların acısını yaşayan insanların sayısı her geçen gün artıyor.Bir trafik kazasında genç eşini kaybeden ve kendisi de sakatlanan sanatçının “Trafikatür” adını verdiği karikatürleri ilk günden büyük ilgi gördü.
Eğitim, Kültür ve sanatla iç içe bir Yenimahalle oluşturmak gayesinde olduklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, " Trafiğe çok önem vermekteyiz, bunun için ilçemizde bisiklet yolları açtık, yollarımızı kazalara sebebiyet vermemesi nedeniyle düzenli kontrol ederek, gerekli onarımlarını gerçekleştiriyoruz. İlçe Emniyet Müdürlüğü’müz işbirliği ile zabıtalarımız ve güvenlik elemanlarımız trafiğin düzenlenmesinde yardımcı oluyorlar.
Trafikte saygının çok önemli olduğunu belirten Başkan Duyar, Tüm Yenimahalleli vatandaşlarımızı trafikte biraz daha duyarlı olmaya davet etti.
15 Mayıs’a kadar sürecek olan sergiye tüm Yenimahalle’li vatandaşları davet etti. Açılışa Yeniamahall Belediye Başkan yardımcısı Şerafettin Tekin, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Cengiz Kesici, İlçe Milli Şube Müdürü Ayfer Baya ve çok sayıda öğrenci katıldı. (Yenimahalle Belediyesi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder