12 Haziran 2008

Babıali'de Büyük Buluşma!


BABIALİ'DE BÜYÜK BULUŞMA!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği Babıali Şenlikleri'nde Karikatürcüler Derneği standında buluşuyoruz...

Yer : Sultanahmet Meydanı,
Tarih : 16/22 Haziran 2008

Gazeteler, dergiler, yayınevleri okurlarıyla, televizyonlar izleyicileriyle, radyolar dinleyicileriyle Babıali'de buluşuyor.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Babıali Gezileriyle başlattığı, Küresel Isınma Kurultayı ile devam ettirdiği etkinlikler 16-22 Haziran tarihleri arasında yapılacak "Babıali Şenlikleri" ile zenginleştiriliyor.

Bir zamanlar medyanın-yayıncılığın başkenti olan Babıali'ye dikkatleri yeniden çekmek, bu büyük buluşmayı gerçekleştirmek amacıyla tarihi yarımadanın merkezinde, Sultanahmet Parkı'nda gerçekleşecek olan "Babıali Şenlikleri" sırasında elliyi aşan sayıda gazete dergi televizyon kanalı radyo ve yayınevi stantlarıyla yerlerini alacak ve okurları, izleyicileri, dinleyicileri ile bir araya gelecekler.

Yazarların imza günleri ile zenginleşecek olan "Babıali Şenlikleri", bir haftalık süre içerisinde gerçekleşecek olan belgesel gösterimleri, konserlerle ise daha da renklenecek.

Bu etkinlikte, Karikatürcüler Derneği de yer alacak... Etkinlik süresince karikatürseverlerle buluşmayı hedefleyen derneğimiz, karikatür sergisinin yanısıra üye çizerleriyle imza günleri yapacak ve söyleşilerde bulunacak...

"Babıali Şenlikleri"
Açılış : Tarih : 16 Haziran 2008 Pazartesi
Saat : 18.00
Yer : Sultanahmet Parkı (Mehmet Akif Ersoy Parkı)

Akdağ Saydut

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder