16 Ekim 2008

Erdoğan Başol'a Büyük Ödül!


ERDOĞAN BAŞOL ARJANTİNDEN DE BÜYÜK ÖDÜL ALDI

Türk Karikatürist Erdoğan Başol'a geçtiğimiz günlerde Hırvatistandaverilen büyük ödülden sonra bu defa Arjantinde ( Volpe Stessens Kültür Vakfı )ncadüzenlenen Diogenes Taborda 2008 Uluslararası Karikatür yarışmasının enbüyük ödülü ( Grand Prize ) verildi.

Arjantin'in başkenti Buenos Aires kentinin en etkin ve ünlü vakıflarından( Volpe Stessens Kültür Vakfı ) tarafından her yıl Karikatür, Fotoğraf, Dijital baskı veHeykel dallarınıda kapsamına alan Uluslararası Karikatür Yarşmasının Bu yılgerçekleştirilen ( 13 üncü Salon Mercesur Diogenes Taborda 2008 ) yarışmasındaBüyük Ödül ( Grand Prize ) Türk Karikatürcü ERDOĞAN BAŞOL'a verildi.

Ödüller Av caseros 2739, Parque Patricios Buenos Aires adresindeki( Diogenes Taborda Grafik Mizah Müzesi )nde törenle sahiplerine verildi.

Türk karikatürünün duayenlerinden ERDOĞAN BAŞOL'un 1952 den buyana Türkiyede ve Dünyanın değişik ülkelerinde karikatürleri yayınlanmaktadır.Çok sayıda ödülün sahibi olan ERDOĞAN BAŞOL Karmakarışık ve Kelamsızisimli iki karikatür albümü yayınlamıştır.

http://www.volpestessens.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder