25 Ocak 2009

Pursaklar Belediyesi Nasrettin Hoca Karikatür Yarışması Ödül Töreni Yapıldı!

PURSAKLAR BELEDİYESİNDE KARİKATÜR ÖDÜL GECESİ
Pursaklar Belediyesi tarafından organize edilen Nasrettin Hoca Karikatür Yarışması sonuçlandı.
Türkiye, Kıbrıs, İran ve Azerbaycan’dan çok sayıda katılımın olduğu yarışmaya 200 sanatçı yaklaşık 1000 eserle yarışmaya katıldı.
Yarışma jüri üyeliklerini Turgut Yılmaz, Yüksel Bayram, Mehmet Keskinkılıç ve Faruk Günindi yaptı.
Pursaklar Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdür Doç.Dr. Ayşenur İslam, Pursaklar Kaymakamı Dr. Ahmet Cengiz, Altınova Belediye başkanı Yusuf Koca, Sirkeli Belediye Başkanı Mehmet Yurtseven, Ak Parti Pursaklar İlçe başkanı Sinan Ünver ve çok sayıda Pursaklar halkı katıldı.
Yarışmada büyükler kategorisinde birinci Mehmet Arslan, ikinci Talip Dilber, üçüncü Faruk Soyarat olurken Hicabi Demirci, Ali Şur ve Murat Yılmaz'da mansiyon ödüllerini kazandı.. İlköğretim ve Lise kategorisinde ise birinci Yavuz Girgin, ikinci Hatice Uslu, üçüncü Ayşenur Çakır oldu. Mansiyon ödüllerini de Çağlar Özgün, Ulaş Dinç ve Uzay İlkiz kazandı.
Ödüllerini alan yarışmacılar böyle bir yarışma organize ettiği için Pursaklar belediye başkanı Selçuk Çetin’e teşekkürlerini sundular.
Ödül töreninin ardından Nasrettin Hoca slayt gösterisi yapıldı.
Pursaklar Belediyesi sunumunun ardından izleyicilere hitap eden Pursaklar Belediye başkanı Selçuk Çetin: “Yarışmaya katılan tüm sanatçılara teşekkür ediyorum. Ödül alan yarışmacılarımızı kutluyorum. Son günlerde Gazze’de yaşadığımız üzüntü verici olayların sona erdirilmesinde hükümetimiz ve başbakanımızın özel gayretlerini tüm dünya memnuniyetle karşılamıştır. İnsanlığa hizmet etmek adına yapılan bu gayretler karşılıksız kalmamış ve barış sağlanmıştır. Barışın kalıcı olmasını diliyor bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Pursaklar Belediyesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder