07 Nisan 2009

İzmir'den Karikatürlü Haberler!

-Büyük Boyutta Görmek İçin Resimin Üzerine Tıklayınız-

LÜTFÜ ÇAKIN’DAN YENİ KİTAP
Karikatürcü dostumuz Lütfü Çakın’ın 3. kitabı Etki yayın evinden çıktı. “Karikatürcüler” ismini verdiği kitap da, geçmişten günümüze karikatür emekçileri bulunuyor. 280 sayfadan oluşan kitap, ilk 20 sayfasını Türkçe ve İngilizce önsöze ayırmış. 255 karikatür sanatçı portresinin yer aldığı kitap, İzmir TÜYAP Kitap Fuarında okuyucularıyla buluşacak.

DURMAK YOK!
İzmir’de başlattığımız okul-karikatürcü buluşmasının son durağı TED koleji oldu. İzmir’in şirin ilçesi Aliağa’daki TED koleji İ.Ö.O öğrencileri Mustafa Yıldız ile birlikte karikatür sevgisini paylaştılar. Her gittiğimiz okulda ayni ilgi ve heyecanını görmek kadar güzel bir şey yok! Sanat, mizah, karikatürden bağları koparılmış çocuk ve gençlerle buluşmaya devam edeceğiz.

MURTEZA ALBAYRAK SERGİSİ
17. kişisel sergisini Balçova Belediyesi Kültür Evin’de açan Murteza Albayrak arkadaşımızı kutluyoruz. Kalabalık sanatsever ve çizer dostların katıldığı sergi açılışını Balçova Belediyesi Kültür Müdürü, Şair Tuğrul Keskin yaptı.”Greenliler Grafikatür “ Sergisi 18 Nisan’a kadar açık kalacak.

Saat Kulesi
saat.kulesi35@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder