05 Haziran 2009

Şarlo'nun 2. Sayısı Çıktı!

ŞARLO ÇIKTI!
Aylık Politik Mizah Dergisi ŞARLO’nun 2. sayısı çıktı. Haziran sayısının kapak gündeminde Recep Tayyip Erdoğan ve Deniz Baykal’ı eleştiren bir karikatüre yer veren ŞARLO, dopdolu sayfalarla çıkıyor okuyucularının karşısına.
Dünyaca ünlü sosyalist karikatürist Carlos Latuff’un yanı sıra yeni çizerlerin de dâhil olduğu derginin bu ayki bölümleri arasında; Pompalı Recep, Rodos Canavarı, Latuff, Yüzbaşı Selahattin’in Maceraları, Red Kürt, La’s Kapital, Varoş Çocuğu, Azizname, Baba Erenler, Vapur İşportacısı, İyi, Kötü ve Çirkin, Kırmızı Sakallı Topal Karınca, Dünya Karikatüründen Seçkiler, Sollama Beni Radikallerim Seni ile Ahmet Erkanlı ve Aşkın Ayrancıoğlu’nun sayfaları da yer alıyor.
ŞARLO, mizahı lümpenlikle karıştıran, şakayı bayağı bir cinsellik sanan, espri diye küfre sarılan, neşe ile sululuk arasındaki farkı ayırt edemeyen, komik olmak ile gülünç olmak arasındaki araf çizgisinde dökülen mevcut yayınlardan çok farklı bir dergi olacağını duyurmuştu. Tamamı renkli ve 32 sayfadan oluşan, aylık politik mizah dergisi ŞARLO’nun Haziran sayısı tüm bayii ve kitapçılarda.

Şarlo Dergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder