19 Ocak 2010

KYÖD Gülmece Öykü Yarışması (05 Şubat 2010)

KYÖD’ün Gülmece Öykü Yarışması Katılım Koşulları:
1- Katılımcılar, KYÖD’ün Şakir Balkı Onuruna Düzenlediği Gülmece Öyküsü Ödülü’ne yayına hazır kitap oylumunda dosya ile aday olabilirler.
2-Yapıtların beyaz dosya kâğıdına makine yazısı ile çift aralıklı olarak yazılmış olması gerekmektedir. El yazısı katılımlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yarışmaya katılan eserlerin daha önce yayımlanmamış ve ödül almamış olması gerekmektedir.
3- Adaylar yapıtlarını KYÖD, Merkez Bankası Yanı, Metropol İş Merkezi, Kat: 4 İzmit –Kocaeli adresine 5 Şubat 2010 tarihine kadar kısa özgeçmiş, adres ve telefon numaralarıyla birlikte elden, kargo ya da postayla 8 adet olarak ulaştırmalıdırlar
4- Teslimat paketi içinde katılım formu ile, yarışmacının kısa bir özgeçmişi ve bir adet portre fotoğrafı da bulunmalıdır.
5- Eserlere ait kopyalar seçici kurul üyelerine dağıtılacak ve değerlendirmeye sunulacaktır. (Seçici Kurul Üyeleri; Aydın Boysan, Cengiz Bektaş, Erhan Tığlı, Müjdat Gezen, Nail Güreli, Yalçın Pekşen, Yalvaç Ural) 5- Seçici Kurulun 1.lik için uygun gördüğü dosyayı; KYÖD 1000 adet kitap olarak bastıracak ve bir KYÖD Kültür Yayını olarak yayımlayacaktır.
6- Yarışmanın nakit parasal bir ödülü bulunmamasına karşın, basılacak kitapların bir kısmı eser sahiplerine verilecektir.
7- Basılacak eserin kapak tasarımı, eser sahibinin görüşleri ile değerlendirilecektir.
8- Yarışmaya katılanlar yukarıdaki katılma koşulları ve jüri kararlarını kabul etmiş sayılır.

İletişim: Ayşe Özgür- 0262 331 40 44

KYÖD Yönetim Kurulu Başkan
Mustafa Küpçü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder