18 Şubat 2010

Mahallenin Delikanlı Kedisi MIRNAV Geri Döndü!


Mahallenin Delikanlı Kedisi Mırnav Geri Döndü

Kitaplığınızda Mırnav Ve Dostlarına Yer Açın! Küçük Büyük Herkesin Sevgilisi Mırnav tamamen renkli özel albümleriyle çizgi roman satış noktaları ve seçkin kitapevlerinde sizi bekliyor.

Türk Mizahının efsane çizeri Sinan Gürdağcık’ın bir eğitimci titizliğiyle hazırladığı Mırnav maceraları ilk defa özel albümler halinde sevenleriyle buluşuyor. Mırnav, küçük büyük her yaş grubunun büyük keyifle okuyacağı heyecanlı maceralarında bazen sıkı bir dost, bazen hızlı bir maceraperest, bazen iyi bir baba olarak karşınıza çıkacak. Onu bazen ormanın iyi kalpli hırsızı, bazen suç dünyasının korkulu rüyası, bazen Alaaddin’in sihirli lambası, bazen uzayın korkusuz savaşçısı olarak göreceksiniz.

Mırnav albümlerini çocuklarınıza, kardeşlerinize, çizgi roman seven, mizahtan hoşlanan dostlarınıza gönül rahatlığıyla tavsiye edebilir, alıp hediye edebilirsiniz. Ya da belki ilk siz okumalısınız. Mırnav albümlerini eğlenerek okuyacak, argosuz mizahın keyfine varacaksınız. Mırnav ve sevimli dostlarıyla tanışmaya hazır mısınız?

Mırnav Koleksiyonunda Yer Alan Kitaplar;1-Mırnav Ve Dostları, 2-Mırnav Ve Oğlu, 3-Robin Mırnav, 4-Alaaddin’in Mırnavı, 5-Şerlok Mırnav, 6-Mırnav Uzayda

(İlhan Yılmaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder