07 Nisan 2010

Aliağa Belediyesi Karikatür Yarışması (14 Mayıs 2010)

-BÜYÜK BOYUTTA GÖRMEK İÇİN RESİMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ-

Aliağa Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği ile birlikte “Çevre ve Sanayi” konulu ödüllü karikatür yarışması düzenliyor.
Kent Konseyi Gençlik Meclisi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen İlköğretim birici ve ikinci kademe, lise ve yetişkinler olmak üzere 4 ayrı kategoride gerçekleştirilecek olan yarışmaya her yaşta çizer katılabilecek. Ayrıca her kategoride dereceye giren 4 kişiye çeşitli ödüller verilecek. Birincilere; yetişkinler kategorisinde Netbook, lise kategorisinde fotoğraf makinesi, ilköğretim kategorisinde bisiklet hediye edilecek.
Katılımcılar özgeçmiş ve 1 adet fotoğrafları ile okul idarelerinden, Aliağa Belediyesi Konservatuarından veya internetten temin edebilecekleri katılım formunu doldurarak, karikatürlerini en geç 14 Mayıs 2010 tarihi mesai bitimine kadar elden veya posta-kargo yoluyla Aliağa Belediyesi Konservatuarı’na ulaştırmaları gerekiyor.
Yarışmaya gönderilen karikatürlerin daha önce yayınlanmamış ve ödül almamış olması karikatürlerin en az A4 en çok A3 boyutunda olması gerektiği açıklanırken her yarışmacı en fazla 3 eserle yarışmaya katılabilecek. 5 kişilik seçici kurulun kararı sonucu ödül töreni 24 Mayıs’ta yapılacak. Ayrıca yarışmaya katılan tüm eserler 24–31 Mayıs' ta sergilenecek.

İletişim ve Ayrıntılı Bilgi İçin:
Kent Konseyi Genel Sekreterliği 0232 6161980 – 307
Işık Destanoğlu (Genç.Mec.İletişim.K.Bşk. 0232 6167990
Murat Zorlu (Genç. Mec. Kül. San.K.Sözcüsü 0538 585 89 77
Güven Gündüz (Genç.Mec.Kül.San.K.Sekreteri) 0535 615 44 40

Katılım Koşulları;

* Yarışmanın konusu tüm kategoriler için “ÇEVRE ve SANAYİ” olarak belirlenmiştir.

* Katılımcılar “özgeçmiş” ve “bir adet fotoğraf” ile okul idarelerinden, Aliağa Belediyesi Konservatuarından veya internetten temin edilebilecek “katılım formu” nu doldurarak, karikatürlerini en geç 14 Mayıs 2010 tarihi mesai saati bitimine kadar , elden veya posta-kargo yoluyla Aliağa Belediyesi Konservatuarı’na ulaştırılacaktır.

* Eserlerin arkasına katılımcı ad-soyad ve iletişim bilgilerinin yazılmış olması gerekmektedir. Kime ait olduğu tespit edilemeyen eserler hususunda organizasyon sorumluluk kabul etmeyecektir.

* Yarışmaya gönderilen karikatürlerin daha önce yayınlanmamış ve ödül almamış olması esastır. Aksi tespit edildiğinde karikatürün ödül almış olması halinde ödül geçersiz sayılacaktır.

* Karikatürlerin boyutu “en az A4 en çok A3 boyutunda” ve “orijinal” olmalıdır.(Islak imzalı olması kaydıyla dijital baskılar da kabul edilebilecektir) Her bir katılımcı en fazla 3 eser ile katılabilir.

* Yarışmaya katılan tüm eserler 24 - 31 Mayıs 2010 tarihlerinde sergilenecek olup dereceye girmeyen çalışmalar istendiğinde sahipleri tarafından alınabilecektir. Dereceye girmiş eserler ise iade edilmeyecektir.

* Katılımcı, katılım formunu doldurmakla yarışmaya katılacağı karikatür(ler) üzerinde haiz olduğu ve FSEK’un 21. ve 25. madde hükümlerinde tanımlanan haklarını herhangi bir süre, yer ve sayı kısıtlaması olmaksızın Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ne devrettiğini ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin söz konusu karikatürleri sergilemek, arşivinde tutmak, internet ortamında ve sair şekillerde yayınlamak sureti ile ve bunlarla sınırlı olmaksızın dilediği her şekilde kullanmasına muvafakatinin olduğunu peşinen beyan ve kabul etmektedir.

* Katılımcı formları okul idareleri tarafından Aliağa Belediyesi Konservatuarı’na en geç 17.05.2010 tarihinde teslim edilecektir. Değerlendirmeler Seçici Kurulca yapılacak olup sonuçlar bir ödül töreni ve çeşitli etkinliklerle 24.05.2010 tarihinde Halk Eğitim Merkezi’nde açıklanacak ve tüm eserler mayıs ayı sonuna kadar sergilenecektir.

* Dereceye giren katılımcılar, Aliağa Belediyesi tarafından verilecek hediyelerle ödüllendirilecektir.

Katılım formu için TIKLAYINIZ

Aliağa Belediyesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder