19 Eylül 2017

EN NEŞELİ ŞENLİK


   EN NEŞELİ ŞENLİK
Bayraklı Belediyesi 2. Portre Karikatür Şenliği yine renkli görüntülere sahne oldu. Bayraklı Sevgi Yolunda gerçekleşen etkinlikte yüzlerce vatandaşın portre karikatürleri çizildi. Kendilerine hediye edildi.

Şenlikte yer alan usta portre çizerleri; Bilal Akay, Birol Çün, Burak Akerdem, Hüseyin Esen, Lütfü Çakın, M. Ali Güneş, Mehmet Tevlim, Menekşe Çam, Ozan Çavdar ve Turan İyigün gün boyunca Bayraklının gülen yüzlü insanlarının portresini çizdi.

Şenliğin Koordinatörlüğünü üstlenen Mustafa Yıldız;”Karikatürü halkla buluşturmak, halka dokunmak için ikinci kez bu etkinliği yapıyoruz. Salonlarda açılan karikatür sergilere gidenlerin sayısı parmakla sayılacak kadar az iken, mizah dergilerinin satışı ortadayken biz karikatürü halkın içine katıyoruz. Etkinlikte yer alan çizerler ile halkın diyalogları görmeye değerdi. Sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın etkin olduğu bir ortamda hem çizerler, hem de halkımız keyifli bir gün geçirdi. Bayraklı Belediyesi sosyal belediyecilik adına başarılı bir işe daha imza atmış oldu” dedi.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder