26 Kasım 2018

İZEL ROZENTAL SERGİSİ KARİKATÜR ATÖLYESİ’NDE AÇILDI


Karikatürist, Yazar ve İş Adamı İzel Rozental’in karikatür sergisi Ankara’da Karikatür Atölyesi’nde açıldı. Çok sayıda sanatsever ve Ankaralı sanatçıların ilgisiyle karşılaşan Rozental sevenlerine kitaplarından imzaladı.
Açılış konuşmasında konuşan Atölye kurucusu Emre Yılmaz “Sezonun beşinci sergisinde İzel Rozental’i ağırladıkları için çok mutluyuz. Rozental Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi. Dünya’nın dört bir köşesinde sergiler, paneller ve etkinliklerde yer almaktadır. Kendisine Atölyemize yapmış olduğu katkıdan dolayı çok teşekkür ederiz.” dedi. İzel Rozental’de “Böylesi sıcak bir ortamda sergi açtığım için çok mutluyum. Ankara seyircisinin ilgisi beni çok mutlu etti. Sergide yer alan çalışmalarımı zamansız çizimler olarak adlandırıyorum. Ne yazık ki her dönem konular geçerliliğini korumakta. Karikatür Atölyesi ekibine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
İzel Rozental ile sergiden bir gün sonra da Karikatür Atölyesi’nin öğrencileriyle bir atölye çalışması gerçekleşti. Rozental genç çizerlere karikatür macerasıyla ilgili bilgiler verip sergide yer alan karikatürlerinin okumalarını yaptı ve eğlenceli bir çalışma gerçekleştirdi.
 İzel Rozental’in sergisi 13 Aralık tarihine kadar sanatseverlere açık olacak.
Karikatür Atölyesi









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder